Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 5)
Đề thi
Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 5)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 8109 lượt thi
9 câu hỏi
1.Tự luận
• 1 điểm

Combine each pair of sentences, using the word in parentheses.

The Khmer believe they have to float lanterns. They may not get good luck. (otherwise)

________________________________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: The Khmer believe they have to float lanterns, otherwise, they may not get good luck.

2.Tự luận
• 1 điểm

The Huong Pagoda Festival is always crowded. We like to go there to pray for good fortune and happiness. (However)

________________________________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: The Huong Pagoda Festival is always crowded; however, we like to go there to pray for good fortune and happiness.

3.Tự luận
• 1 điểm

Quan ho is the traditional folk song of Bac Ninh. Only Quan ho is allowed at the Lim Festival. (because)

________________________________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Only Quan ho is allowed at the Lim Festival because it is the traditional folk song of Bac Ninh.

4.Tự luận
• 1 điểm

They paid a lot of money for the car. It still breaks down very often. (Although)

________________________________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Although They paid a lot of money for the car, it still breaks down very often.

5.Tự luận
• 1 điểm

Read the postcard and put a word in the box in each of the numbered blanks.

      popular – than – town – visit – for

HOI AN

The ancient (1) ___________of Hoi An lies on the Thu Bon river, more (2) ________two kilometers to the South of Da Nang. Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old-time commercial ports of South Asia in the 16th century. Hoi An is famous (3) ___________old temples, pagodas, tiled-roof houses and narrow streets. Tourists can (4) ___________the relics of Sa Huynh and Cham Civilizationa. They can also enjoy the beautiful scenery of the Thu Bon River, Cua Dai Beach, etc. In recent years, Hoi An has become a very (5) ____________ tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An a World Heritage Site in 1999.

Question 1:

Xem đáp án

Đáp án: town

6.Tự luận
• 1 điểm

Read the postcard and put a word in the box in each of the numbered blanks.

      popular – than – town – visit – for

HOI AN

The ancient (1) ___________of Hoi An lies on the Thu Bon river, more (2) ________two kilometers to the South of Da Nang. Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old-time commercial ports of South Asia in the 16th century. Hoi An is famous (3) ___________old temples, pagodas, tiled-roof houses and narrow streets. Tourists can (4) ___________the relics of Sa Huynh and Cham Civilizationa. They can also enjoy the beautiful scenery of the Thu Bon River, Cua Dai Beach, etc. In recent years, Hoi An has become a very (5) ____________ tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An a World Heritage Site in 1999.

Question 2:

Xem đáp án

Đáp án: than

7.Tự luận
• 1 điểm

Read the postcard and put a word in the box in each of the numbered blanks.

      popular – than – town – visit – for

HOI AN

The ancient (1) ___________of Hoi An lies on the Thu Bon river, more (2) ________two kilometers to the South of Da Nang. Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old-time commercial ports of South Asia in the 16th century. Hoi An is famous (3) ___________old temples, pagodas, tiled-roof houses and narrow streets. Tourists can (4) ___________the relics of Sa Huynh and Cham Civilizationa. They can also enjoy the beautiful scenery of the Thu Bon River, Cua Dai Beach, etc. In recent years, Hoi An has become a very (5) ____________ tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An a World Heritage Site in 1999.

Question 3:

Xem đáp án

Đáp án: for

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 9 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Tự luận
• 1 điểm

Read the postcard and put a word in the box in each of the numbered blanks.

      popular – than – town – visit – for

HOI AN

The ancient (1) ___________of Hoi An lies on the Thu Bon river, more (2) ________two kilometers to the South of Da Nang. Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old-time commercial ports of South Asia in the 16th century. Hoi An is famous (3) ___________old temples, pagodas, tiled-roof houses and narrow streets. Tourists can (4) ___________the relics of Sa Huynh and Cham Civilizationa. They can also enjoy the beautiful scenery of the Thu Bon River, Cua Dai Beach, etc. In recent years, Hoi An has become a very (5) ____________ tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An a World Heritage Site in 1999.

Question 4:

Xem đáp án

Đáp án: visit

9.Tự luận
• 1 điểm

Read the postcard and put a word in the box in each of the numbered blanks.

      popular – than – town – visit – for

HOI AN

The ancient (1) ___________of Hoi An lies on the Thu Bon river, more (2) ________two kilometers to the South of Da Nang. Occupied by early western traders, Hoi An was one of the major old-time commercial ports of South Asia in the 16th century. Hoi An is famous (3) ___________old temples, pagodas, tiled-roof houses and narrow streets. Tourists can (4) ___________the relics of Sa Huynh and Cham Civilizationa. They can also enjoy the beautiful scenery of the Thu Bon River, Cua Dai Beach, etc. In recent years, Hoi An has become a very (5) ____________ tourist destination in Viet Nam. Importantly, the committee of the World Heritages of UNESCO officially certified Hoi An a World Heritage Site in 1999.

Question 5:

Xem đáp án

Đáp án: popular

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 8

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả