Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 2)
Đề thi
Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 2)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 8105 lượt thi
13 câu hỏi
1.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the best answer A, B, C, or D to complete the sentences:

Would you like to go ……………..a walk……………..the park this afternoon?

to – at

for – at

to- in

for- in

Xem đáp án

Đáp án: D

2.Trắc nghiệm
• 1 điểm

My family ……………..the traditions of cooking sticky rice on the first day of a lunar month.

discovers

allows

follows

advises

Xem đáp án

Đáp án: C

3.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Life in a small town is ……………………… than that in a big city.

much more peaceful

much peaceful

less peaceful

peaceful

Xem đáp án

Đáp án: A

4.Trắc nghiệm
• 1 điểm

He hopes he……………..at the sea at this time next week.

is

will be

would be

was

Xem đáp án

Đáp án: B

5.Trắc nghiệm
• 1 điểm

When having meals with a British family, you should not chew with your……………..open.

hand

eyes

finger

mouth

Xem đáp án

Đáp án: D

6.Trắc nghiệm
• 1 điểm

You……………..use your mobile phone on the plane.

must

mustn’t

have to

don’t have to

Xem đáp án

Đáp án: B

7.Trắc nghiệm
• 1 điểm

The xoe dance is a……………..dance of the Thai people.

physical

traditional

material

practical

Xem đáp án

Đáp án: B

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 13 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Trắc nghiệm
• 1 điểm

You can go to the festival……………..you can stay home.

and

so

or

but

Xem đáp án

Đáp án: C

9.Tự luận
• 1 điểm

Make sentences using the words and phrases given

It/such/difficult/question/all/students/can/not/answer/it/./

…………………………..…………………………..………………………………

Xem đáp án

Đáp án: It is such a difficult question that all students can't answer it.

10.Tự luận
• 1 điểm

Because/film/so/boring/,/I/feel/asleep/./

…………………………..…………………………..………………………………

Xem đáp án

Đáp án: Because the film is so boring, so I feel asleep.

11.Tự luận
• 1 điểm

If/you/take/exercise/regularly/,/you/stay/shape/./

…………………………..…………………………..………………………………..

Xem đáp án

Đáp án: If you take exercise regularly, you will stay in shape.

12.Tự luận
• 1 điểm

In spite of/ be/strong/,/he /can/not/move/that/stone/./

…………………………..…………………………..…………………………….….

Xem đáp án

Đáp án: In spite of being strong, he can't move that stone.

13.Tự luận
• 1 điểm

In spite of/ be/strong/,/he /can/not/move/that/stone

Xem đáp án

Đáp án: You should not (shouldn’t) eat too much red meat because it is not (isn’t) good for your health.

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 8

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả