Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 3)
Đề thi
Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 8 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 3)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 8109 lượt thi
10 câu hỏi
1.Tự luận
• 1 điểm

Read the following passage and put a word in the box in each of the numbered blanks:

interests       listening       Doing       with       sport

Swedish teenagers enjoy (1)……….. to music and hanging out (2)…………friends, just like most children around the world. Everyone is encourageed to develop his or her own (3)……….. . Singing and playing a musical instrument are popular leisure activities. According to a government website, almost one in three Swedish children aged 13-14 play an instrument in their spare time. (4)………. sports is also encouraged. 68 per cent of 13 to 15 year-old are members of sport club. Football is the most popular (5)………… among both girls and boys. Then comes riding for girls. Boys prefer football, swimming and ice hockey.

Question 1:

Xem đáp án

Đáp án: listening (enjoy + Ving: thích làm gì)

2.Tự luận
• 1 điểm

Read the following passage and put a word in the box in each of the numbered blanks:

interests       listening       Doing       with       sport

Swedish teenagers enjoy (1)……….. to music and hanging out (2)…………friends, just like most children around the world. Everyone is encourageed to develop his or her own (3)……….. . Singing and playing a musical instrument are popular leisure activities. According to a government website, almost one in three Swedish children aged 13-14 play an instrument in their spare time. (4)………. sports is also encouraged. 68 per cent of 13 to 15 year-old are members of sport club. Football is the most popular (5)………… among both girls and boys. Then comes riding for girls. Boys prefer football, swimming and ice hockey.

Question 2:

Xem đáp án

Đáp án: with (hang out with friends: đi chơi với bạn bè)

3.Tự luận
• 1 điểm

Read the following passage and put a word in the box in each of the numbered blanks:

interests       listening       Doing       with       sport

Swedish teenagers enjoy (1)……….. to music and hanging out (2)…………friends, just like most children around the world. Everyone is encourageed to develop his or her own (3)……….. . Singing and playing a musical instrument are popular leisure activities. According to a government website, almost one in three Swedish children aged 13-14 play an instrument in their spare time. (4)………. sports is also encouraged. 68 per cent of 13 to 15 year-old are members of sport club. Football is the most popular (5)………… among both girls and boys. Then comes riding for girls. Boys prefer football, swimming and ice hockey.

Question 3:

Xem đáp án

Đáp án: interests (one’s own interest: sở thích của ai đó)

4.Tự luận
• 1 điểm

Read the following passage and put a word in the box in each of the numbered blanks:

interests       listening       Doing       with       sport

Swedish teenagers enjoy (1)……….. to music and hanging out (2)…………friends, just like most children around the world. Everyone is encourageed to develop his or her own (3)……….. . Singing and playing a musical instrument are popular leisure activities. According to a government website, almost one in three Swedish children aged 13-14 play an instrument in their spare time. (4)………. sports is also encouraged. 68 per cent of 13 to 15 year-old are members of sport club. Football is the most popular (5)………… among both girls and boys. Then comes riding for girls. Boys prefer football, swimming and ice hockey.

Question 4:

Xem đáp án

Đáp án: Doing (Do sports: tập luyện thể thao)

5.Tự luận
• 1 điểm

Read the following passage and put a word in the box in each of the numbered blanks:

interests       listening       Doing       with       sport

Swedish teenagers enjoy (1)……….. to music and hanging out (2)…………friends, just like most children around the world. Everyone is encourageed to develop his or her own (3)……….. . Singing and playing a musical instrument are popular leisure activities. According to a government website, almost one in three Swedish children aged 13-14 play an instrument in their spare time. (4)………. sports is also encouraged. 68 per cent of 13 to 15 year-old are members of sport club. Football is the most popular (5)………… among both girls and boys. Then comes riding for girls. Boys prefer football, swimming and ice hockey.

Question 5:

Xem đáp án

Đáp án: sport (Bóng đá là môn thể thao phổ biến nhất)

6.Tự luận
• 1 điểm

Make sentences using the words and phrases given

It/such/difficult/question/all/students/can/not/answer/it/./

…………………………..…………………………..………………………………

Xem đáp án

Đáp án: It is a such difficult question that all students can’t (cannot) answer it.

7.Tự luận
• 1 điểm

Because/film/so/boring/,/I/feel/asleep/./

…………………………..…………………………..…………………………………

Xem đáp án

Đáp án: Because the film was so boring, I felt asleep.

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 10 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Tự luận
• 1 điểm

If/you/take/exercise/regularly/,/you/stay/shape/./

…………………………..…………………………..………………………………....

Xem đáp án

Đáp án: If you take exercise regularly, you will stay in shape.

9.Tự luận
• 1 điểm

In spite of/ be/strong/,/he /can/not/move/that/stone/./

…………………………..…………………………..………………………………….

Xem đáp án

Đáp án: In spite of being strong, he can not (can’t) move that stone.

10.Tự luận
• 1 điểm

We / just / take / part / the Mid -Autumn Festival /./

…………………………..…………………………..………………………………......

Xem đáp án

We have just taken part in the Mid -Autumn Festival.

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 8

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả