Đề thi Tiếng Anh 5 Giữa học kì 1 có đáp án (Đề 1)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Giữa học kì 1 có đáp án (Đề 1)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5110 lượt thi
25 câu hỏi
1.Trắc nghiệm
• 1 điểm

 Odd one out.

cartoon

story book

comic

detective story

Xem đáp án

Đáp án: A

2.Trắc nghiệm
• 1 điểm

 Odd one out.

sports festival

book fair

join

concert

Xem đáp án

Đáp án: C

3.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Odd one out.

always

twice

usually

never

Xem đáp án

Đáp án: B

4.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Odd one out.

once

two

nine

eleven

Xem đáp án

Đáp án: A

5.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Odd one out.

how often

how

who

hello

Xem đáp án

Đáp án: D

6.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the correct answer.

 ________ meet at 7.00 p. m

Let’s

Let’s go

Let

Xem đáp án

Đáp án: A

7.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Nhat ________ 9 on his next birthday.

is

will

will be

Xem đáp án

Đáp án: C

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 25 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Trắc nghiệm
• 1 điểm

I live ________ my parents in the countryside

on

with

to

Xem đáp án

Đáp án: B

9.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Nga lives ________ 52 Nguyen Dinh Chieu Street.

at

on

in

Xem đáp án

Đáp án: A

10.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Will you be free tomorrow evening? - ________

Yes, I will

Yes, I do

Yes, I am

Xem đáp án

Đáp án: A

11.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Where will we meet? - ________ the cinema.

Opposite

Next

In front of

Xem đáp án

Đáp án: C

12.Trắc nghiệm
• 1 điểm

I think she ________ the party tomorrow.

will enjoy

enjoy

enjoys

Xem đáp án

Đáp án: A

13.Trắc nghiệm
• 1 điểm

I will see you ________ tomorrow.

on

Ø

in

Xem đáp án

Đáp án: B

14.Trắc nghiệm
• 1 điểm

_______do you go to the amusement center? - Once a week.

How long

How far

How many

How often

Xem đáp án

Đáp án: D

15.Trắc nghiệm
• 1 điểm

_______do you go to the amusement center? - Once a week.

How long

How far

How many

How often

Xem đáp án

Đáp án: D

16.Tự luận
• 1 điểm

Choose the best word to complete the blank.

He _______________ lots of photos at the food festival.

Xem đáp án

Đáp án: took

17.Tự luận
• 1 điểm

Did Nga ____________ you to her birthday party?

Xem đáp án

Đáp án: invite

18.Tự luận
• 1 điểm

My father bought some books at the _____________.

Xem đáp án

Đáp án: book fair

19.Tự luận
• 1 điểm

My friends gave me some ____________ on my birthday.

Xem đáp án

Đáp án: presents

20.Tự luận
• 1 điểm

Last Sunday, we __________ hide-and-seek at the park.

Xem đáp án

Đáp án: played

21.Tự luận
• 1 điểm

Put the words in the right order to make meaningful sentences.

every/ school/ Jane/ morning/ eight/ to/ o’clock/ goes/ at .

________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Jane goes to school at eight o’clock every morning.

22.Tự luận
• 1 điểm

Put the words in the right order to make meaningful sentences.

In the city/ in the country/ Hung/ or/ does/ live?

________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Does Hung live in the city or in the country?

23.Tự luận
• 1 điểm

Put the words in the right order to make meaningful sentences.

part/ in/ festival/ did/ the/ sports/ you/ take/?

____________________________

Xem đáp án

Đáp án: Did you take part in the sports festival?

24.Tự luận
• 1 điểm

Put the words in the right order to make meaningful sentences.

Hoa/ birthday/ to/ her/ invite/ Minh/ party/ will/ next.

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Hoa will invite Minh to her birthday part next week.

25.Tự luận
• 1 điểm

Put the words in the right order to make meaningful sentences.

Birthday/ went/ my/ my/ family/ to/ cousin’s/ party/ night/ last/.

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: My family went to my cousin’s birthday party last night.

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả