Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 2 có đáp án (Đề 4)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 2 có đáp án (Đề 4)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5140 lượt thi
13 câu hỏi
1.Tự luận
• 1 điểm

Look and write the correct words.

You hurt yourself with a knife. ________

 

Xem đáp án

Đáp án: cut yourself

2.Tự luận
• 1 điểm

Look and write the correct words.

You drop yourself from something like a bike or a tree. ________

Xem đáp án

Đáp án: fall off

3.Tự luận
• 1 điểm

Look and write the correct words.

You hurt yourself by touching very hot things like fire. ________

Xem đáp án

Đáp án: get a burn

4.Tự luận
• 1 điểm

Look and write the correct words.

You go down very fast. ________

Xem đáp án

Đáp án: run down

5.Tự luận
• 1 điểm

Look and write the correct words.

You fall off a bed or a sofa ________

Xem đáp án

Đáp án: roll off

6.Tự luận
• 1 điểm

Read and number the sentences in the correct order. The conversation begins with 0.

Xem đáp án

Đáp án: 1. B   2. E   3. D   4. A   5. F

7.Tự luận
• 1 điểm

Read and fill each gap with one word from the box. Write the word next to the number. There is one word that you do not need. There is one example (0).

Can Tho is a big (0) city in the South of Viet Nam. People often go there by coach or by (1) ___________. Can Tho Bridge is a beautiful place to look down the wide and long (2) _________ and the landscape on the banks. There are beautiful floating (3) ___________on the rivers in Can Tho. People sell fruits, vegetables, meat or fish from their (4) __________. Can Tho is a beautiful city, and the weather is always (5) ___________. In the rainy season, it can be quite wet.

Xem đáp án

Đáp án: 

1. plane

2. river

3. boats

4. markets

5. fine

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 13 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Tự luận
• 1 điểm

Look at the pictures and the example. Read the story and write the word(s) for each gap. There is one example (0).

Last summer I went to Da Lat with my (0) classmates. It’s a beautiful city in the Centre of Viet Nam. We went there by (1) __________. It’s smaller than Ho Chi Minh City, and quieter. The weather was fine. It was colder and drier than in Ha Noi. We stayed in a (2) __________. It’s opposite a big (3) __________. We visited famous places such as Prenn Waterfall and Langbiang (4) __________. The food was cheap, but the clothes were expensive. I enjoyed the trip so much. It was more exciting than I expected. After Da Lat, I would like to visit Phu Quoc (5) __________ some day.

Xem đáp án

Đáp án:

1. plane

2. hotel

3. river

4. mountain

5. island

9.Tự luận
• 1 điểm

Order the words.

is / than / more / exciting / Da Nang / Ho Chi Minh City

______________________________________________________.

Xem đáp án

Đáp án: Da Nang is more exciting than Ho Chi Minh City.

10.Tự luận
• 1 điểm

quieter / is / Da Lat / Can Tho / than

______________________________________________________.

Xem đáp án

Đáp án: Can Tho is quieter than Da Lat.

11.Tự luận
• 1 điểm

is / than / modern / more / New York / Tokyo

______________________________________________________.

Xem đáp án

Đáp án: New York is more modern than Tokyo.

12.Tự luận
• 1 điểm

is / which / larger / Paris / London / one / or

__________________________________ ,___________________?

Xem đáp án

Đáp án: Which one is larger, Paris or London?

13.Tự luận
• 1 điểm

beautiful / Ha Long City / Nha Trang / more / which / place / is / or

__________________________________ ,___________________?

Xem đáp án

Đáp án: Which place is more beautiful, Nha Trang or Ha Long City?

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả