Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 2 có đáp án (Đề 2)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 2 có đáp án (Đề 2)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5137 lượt thi
25 câu hỏi
1.Tự luận
• 1 điểm

Look and read. Put the correct word in each line.

Xem đáp án

Đáp án: walk

2.Tự luận
• 1 điểm

Look and read. Put the correct word in each line.

Xem đáp án

Đáp án: rainy

3.Tự luận
• 1 điểm

Look and read. Put the correct word in each line.

Xem đáp án

Đáp án: buildings

4.Tự luận
• 1 điểm

Look and read. Put the correct word in each line.

Xem đáp án

Đáp án: house

5.Tự luận
• 1 điểm

Look and read. Put the correct word in each line.

Xem đáp án

Đáp án: helmet

6.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick True (T) or False (F)

I'm Long. I come from the south of Viet Nam. My favourite food is Pho. Pho is made with rice noodles and beef or chicken broth. Broth is a special kind if soup with a good taste. We can enjoy eating Pho at any time during the day. It's delicious.

Question: He is Long.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

7.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick True (T) or False (F)

I'm Long. I come from the south of Viet Nam. My favourite food is Pho. Pho is made with rice noodles and beef or chicken broth. Broth is a special kind if soup with a good taste. We can enjoy eating Pho at any time during the day. It's delicious.

Question: He is from Viet Nam.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 25 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick True (T) or False (F)

I'm Long. I come from the south of Viet Nam. My favourite food is Pho. Pho is made with rice noodles and beef or chicken broth. Broth is a special kind if soup with a good taste. We can enjoy eating Pho at any time during the day. It's delicious.

Question: He dislikes Pho.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

9.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick True (T) or False (F)

I'm Long. I come from the south of Viet Nam. My favourite food is Pho. Pho is made with rice noodles and beef or chicken broth. Broth is a special kind if soup with a good taste. We can enjoy eating Pho at any time during the day. It's delicious.

Question: Pho isn't delicious.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

10.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick True (T) or False (F)

I'm Long. I come from the south of Viet Nam. My favourite food is Pho. Pho is made with rice noodles and beef or chicken broth. Broth is a special kind if soup with a good taste. We can enjoy eating Pho at any time during the day. It's delicious.

Question: Pho is made with rice noodles and beef

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

11.Tự luận
• 1 điểm

Read and write the short answer:

 

Hello, my name is Quang. I live in Ha Noi but my home village is in Bac Ninh Province. It is a small village. It is very quiet and peaceful. It’s about 60 kilometres from Ha Noi. I often go to my home village to visit my grandparents. It takes me 2 hours to get there by bus. My home village has many rice paddies and ponds. It does not have many cars and high buildings as Ha Noi. I love my home village very much.

Question. Where does Quang live? 

Xem đáp án

Đáp án: in Hanoi

12.Tự luận
• 1 điểm

Read and write the short answer:

Hello, my name is Quang. I live in Ha Noi but my home village is in Bac Ninh Province. It is a small village. It is very quiet and peaceful. It’s about 60 kilometres from Ha Noi. I often go to my home village to visit my grandparents. It takes me 2 hours to get there by bus. My home village has many rice paddies and ponds. It does not have many cars and high buildings as Ha Noi. I love my home village very much.

Question. Where is Quang’s home village? 

Xem đáp án

Đáp án: (In) Bac Ninh Province.

13.Tự luận
• 1 điểm

Read and write the short answer:

Hello, my name is Quang. I live in Ha Noi but my home village is in Bac Ninh Province. It is a small village. It is very quiet and peaceful. It’s about 60 kilometres from Ha Noi. I often go to my home village to visit my grandparents. It takes me 2 hours to get there by bus. My home village has many rice paddies and ponds. It does not have many cars and high buildings as Ha Noi. I love my home village very much.

Question. How does he get there? 

Xem đáp án

Đáp án: By bus

14.Tự luận
• 1 điểm

Read and write the short answer:

Hello, my name is Quang. I live in Ha Noi but my home village is in Bac Ninh Province. It is a small village. It is very quiet and peaceful. It’s about 60 kilometres from Ha Noi. I often go to my home village to visit my grandparents. It takes me 2 hours to get there by bus. My home village has many rice paddies and ponds. It does not have many cars and high buildings as Ha Noi. I love my home village very much.

Question. Does he love his home village? ______________________

Xem đáp án

Đáp án: Yes, he does

15.Tự luận
• 1 điểm

Read and write the short answer:

Hello, my name is Quang. I live in Ha Noi but my home village is in Bac Ninh Province. It is a small village. It is very quiet and peaceful. It’s about 60 kilometres from Ha Noi. I often go to my home village to visit my grandparents. It takes me 2 hours to get there by bus. My home village has many rice paddies and ponds. It does not have many cars and high buildings as Ha Noi. I love my home village very much.

Question: How does he get there? ______________________

Xem đáp án

Đáp án: By bus

16.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the correct words / phrases and write.

 I will be an____________ in the future.

doctor

teacher

astronaut

Xem đáp án

Đáp án: C

17.Trắc nghiệm
• 1 điểm

We must cross the street at_______________________ 

zebra crossing

traffic lights

bus station

Xem đáp án

Đáp án: A

18.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Finally, the ________________won the race.

hare

tortoise

cat

Xem đáp án

Đáp án: B

19.Trắc nghiệm
• 1 điểm

I am _________to music in my free time.

listen

listened

listening

Xem đáp án

Đáp án: C

20.Trắc nghiệm
• 1 điểm

I went to my home village by___________

motorbike

bicycle

car

Xem đáp án

Đáp án: B

21.Tự luận
• 1 điểm

Write about the seasons and weather in your place, using the questions.

Where do you live?

Xem đáp án

Đáp án: I live in + Place 

22.Tự luận
• 1 điểm

How many seasons are there in your place? What are they?

Xem đáp án

Đáp án: There are four seasons (two seasons). They are + names of the seasons.

23.Tự luận
• 1 điểm

What is your favourite season?

Xem đáp án

Đáp án: My favourite season is + name of the favourite season.

24.Tự luận
• 1 điểm

What is your favourite season like?

Xem đáp án

Đáp án: It is usually + adjective of weather.

25.Tự luận
• 1 điểm

What do you often do in your favourite season?

Xem đáp án

Đáp án: I (always/ usually/ often/ some times) + activities

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả