Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 2 có đáp án (Đề 1)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 2 có đáp án (Đề 1)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5125 lượt thi
20 câu hỏi
1.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Circle the odd one out.

autumn

winter

summer

season

Xem đáp án

Đáp án: D

2.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Circle the odd one out.

who

what

there

when

Xem đáp án

Đáp án: C

3.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Circle the odd one out.

danced

song

stayed

listened

Xem đáp án

Đáp án: B

4.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Circle the odd one out.

football

play

volleyball

badminton

Xem đáp án

Đáp án: B

5.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Circle the odd one out.

doing

watching

spring

reading

Xem đáp án

Đáp án: C

6.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Select and circle A, B, C or D.

 What do you usually do ______ spring?

on

by

at

in

Xem đáp án

Đáp án: D

7.Trắc nghiệm
• 1 điểm

There ______ a lot of flowers at the festival last week.

are

were

was

is

Xem đáp án

Đáp án: B

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 20 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Trắc nghiệm
• 1 điểm

______ did they do yesterday?

What

When

Where

Who

Xem đáp án

Đáp án: A

9.Trắc nghiệm
• 1 điểm

______you going to Nha Trang next week?

Is

Are

Do

Did

Xem đáp án

Đáp án: B

10.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Peter doesn’t want ______ football.

play

played

to play

to play

Xem đáp án

Đáp án: C

11.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read the passage and answer the questions.

Linda is from England. There are four seasons in her country. In summer, it is hot. She often goes swimming. In autumn, it is cool and wet. Her father and she sometimes go fishing. It is very cold in winter. They usually go skiing in the mountains. In spring, it is warm and beautiful. They often go camping in the national park.

Question: Linda isn’t from England.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

12.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read the passage and answer the questions.

Linda is from England. There are four seasons in her country. In summer, it is hot. She often goes swimming. In autumn, it is cool and wet. Her father and she sometimes go fishing. It is very cold in winter. They usually go skiing in the mountains. In spring, it is warm and beautiful. They often go camping in the national park.

Question: There are five seasons in her country.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

13.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read the passage and answer the questions.

Linda is from England. There are four seasons in her country. In summer, it is hot. She often goes swimming. In autumn, it is cool and wet. Her father and she sometimes go fishing. It is very cold in winter. They usually go skiing in the mountains. In spring, it is warm and beautiful. They often go camping in the national park.

Question: Her father and she sometimes go fishing.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

14.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read the passage and answer the questions.

Linda is from England. There are four seasons in her country. In summer, it is hot. She often goes swimming. In autumn, it is cool and wet. Her father and she sometimes go fishing. It is very cold in winter. They usually go skiing in the mountains. In spring, it is warm and beautiful. They often go camping in the national park.

Question: They usually go skiing in the mountains.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

15.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read the passage and answer the questions.

Linda is from England. There are four seasons in her country. In summer, it is hot. She often goes swimming. In autumn, it is cool and wet. Her father and she sometimes go fishing. It is very cold in winter. They usually go skiing in the mountains. In spring, it is warm and beautiful. They often go camping in the national park.

Question: In spring, it is cool and beautiful.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

16.Tự luận
• 1 điểm

Reorder the words to make sentence.

in / spring / What / like / is / the / weather / ?

………………………………………………

Xem đáp án

Đáp án: What’s the weather like in spring?

17.Tự luận
• 1 điểm

isn’t / going / to / Hoi An / Minh / next / week / .

………………………………………………

Xem đáp án

Đáp án: Minh isn’t going to Hoi An next week.

18.Tự luận
• 1 điểm

is / it / here / your / house / How far / from / to / ?

…………………………………………………

Xem đáp án

Đáp án: How far is it from here to your house?

19.Tự luận
• 1 điểm

straight / Go / turn / and / ahead / right /.

Xem đáp án

Đáp án: Go straight ahead and turn right.

Dịch: Đi thẳng và rẽ phải.

20.Tự luận
• 1 điểm

the / swimming pool / is / Where / ?

………………………………

Xem đáp án

Đáp án: Where is the swimming pool?

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả