Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 5)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 5)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5142 lượt thi
38 câu hỏi
1.Tự luận
• 1 điểm

Read and match


Xem đáp án

Đáp án:

1. C

2. A

3. F

4. E

5. D

6. G

2.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question: His name is Nam 

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

3.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question: He’s in class 5A 

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

4.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question. His school is Nguyen Du primary school.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

5.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question. His school year started in September.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

6.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question. He goes to school from Monday to Friday.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

7.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question. He has five lessons a day.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 38 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question. He has Maths and Vietnamese every school day.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: A

9.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Read and tick true (T) or false (F)

My name is Nam. I’m in class 5B, Nguyen Du primary school. My school year started in August. I go to school every day except Saturday and Sunday. I have four lessons a day. Today is Wednesday I have Maths, Vietnamese, Music and English. I have Maths and Vietnamese every school day. I have Music once a week and English four times a week.

Question. He has English twice a week.

True

False

Xem đáp án

Đáp án: B

10.Tự luận
• 1 điểm

Reorder number the sentences to make a dialogue.

13. I hope I will go there this holiday.

14. The street was noisy and crowded but the food was delicious.

15. I went to Ho Chi Minh city.

16. Yes, I will.

17. What do you think of it?

18. Will you go there again?

Xem đáp án

Đáp án: 15 – 17 – 14 – 18 – 16 - 13

11.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

Hello. My name is (0) Minh. I go to school from (11)______ to Friday. I have Maths and (12)__________ every school day. I have English (13)_______ times a week. English is my favourite subject. I (14)_______ reading by reading English comic books. Every day I practise writing English by sending (15)_________ to my friend Ha lim in Malaysia. I learn English (16) __________ I want to watch English cartoons on (17) ______.

Question 11

Xem đáp án

Đáp án: Monday

12.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

Hello. My name is (0) Minh. I go to school from (11)______ to Friday. I have Maths and (12)__________ every school day. I have English (13)_______ times a week. English is my favourite subject. I (14)_______ reading by reading English comic books. Every day I practise writing English by sending (15)_________ to my friend Ha lim in Malaysia. I learn English (16) __________ I want to watch English cartoons on (17) ______.

Question 12:

Xem đáp án

Đáp án: Vietnamese

13.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

Hello. My name is (0) Minh. I go to school from (11)______ to Friday. I have Maths and (12)__________ every school day. I have English (13)_______ times a week. English is my favourite subject. I (14)_______ reading by reading English comic books. Every day I practise writing English by sending (15)_________ to my friend Ha lim in Malaysia. I learn English (16) __________ I want to watch English cartoons on (17) ______.

Question 13:

Xem đáp án

Đáp án: four

14.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

Hello. My name is (0) Minh. I go to school from (11)______ to Friday. I have Maths and (12)__________ every school day. I have English (13)_______ times a week. English is my favourite subject. I (14)_______ reading by reading English comic books. Every day I practise writing English by sending (15)_________ to my friend Ha lim in Malaysia. I learn English (16) __________ I want to watch English cartoons on (17) ______.

Question 14:

Xem đáp án

Đáp án: practice

15.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

Hello. My name is (0) Minh. I go to school from (11)______ to Friday. I have Maths and (12)__________ every school day. I have English (13)_______ times a week. English is my favourite subject. I (14)_______ reading by reading English comic books. Every day I practise writing English by sending (15)_________ to my friend Ha lim in Malaysia. I learn English (16) __________ I want to watch English cartoons on (17) ______.

Question 15:

Xem đáp án

Đáp án: emails

16.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

Hello. My name is (0) Minh. I go to school from (11)______ to Friday. I have Maths and (12)__________ every school day. I have English (13)_______ times a week. English is my favourite subject. I (14)_______ reading by reading English comic books. Every day I practise writing English by sending (15)_________ to my friend Ha lim in Malaysia. I learn English (16) __________ I want to watch English cartoons on (17) ______.

Question 16:

Xem đáp án

Đáp án: because

17.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

Hello. My name is (0) Minh. I go to school from (11)______ to Friday. I have Maths and (12)__________ every school day. I have English (13)_______ times a week. English is my favourite subject. I (14)_______ reading by reading English comic books. Every day I practise writing English by sending (15)_________ to my friend Ha lim in Malaysia. I learn English (16) __________ I want to watch English cartoons on (17) ______.

Question 17:

Xem đáp án

Đáp án: TV

18.Tự luận
• 1 điểm

Fill in the blank.

Xem đáp án

Đáp án: 

1. village

2. motorbike

3. boat

4. peacock

5. zoo

6. countryside

19.Tự luận
• 1 điểm

Reorder the words to make sentences.

early. / up / always / I / get

_____________________________

Xem đáp án

Đáp án: I always get up early

20.Tự luận
• 1 điểm

did/ on/ do/ holiday?/ you/ What

_____________________________

Xem đáp án

Đáp án: Where did you go on holiday?

21.Tự luận
• 1 điểm

lessons/ How/ today?/ many/ have/ you/ do

_______________________________

Xem đáp án

Đáp án: How many lessons do you have today?

22.Tự luận
• 1 điểm

English/ every/ speak/ day./ I

___________________________

Xem đáp án

Đáp án: I speak English every day.

23.Tự luận
• 1 điểm

reading/ of/ the/ I’m/story/ Mai An Tiem.

___________________________

Xem đáp án

Đáp án: I am reading the story of Mai An Tiem.

24.Tự luận
• 1 điểm

fast./ They/ really/ were

_______________________

Xem đáp án

Đáp án: They were really fast.

25.Tự luận
• 1 điểm

play/ I’m/ to/ going/ badminton.

_______________________

Xem đáp án

Đáp án: I am going to play badminton.

26.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question: What is his name?

_________________

Xem đáp án

Đáp án: His name is Nam.

27.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. When was Nam’s birthday party?

________________________________

Xem đáp án

Đáp án: It was last Sunday.

28.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. Who went to Nam’s birthday party?

________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Phong and Linda went to Nam’s birthday party.

29.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. What did Phong do at the party?

________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Phong played the guitar

30.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. What did Linda do at the party?

__________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Linda played the piano

31.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. What time did the party end?

Xem đáp án

Đáp án: The party ended at 7 p.m.

32.Tự luận
• 1 điểm

Write about you.

What’s your name?

_________________

Xem đáp án

Đáp án: My name…….

33.Tự luận
• 1 điểm

How old are you?

______________________

Xem đáp án

Đáp án: I’m……. years old.

34.Tự luận
• 1 điểm

Where do you live?

______________________

Xem đáp án

Đáp án: I live with……..

35.Tự luận
• 1 điểm

Who do you live with? 

___________________________

Xem đáp án

Đáp án: I live with……..

36.Tự luận
• 1 điểm

Where did you go last holiday? 

___________________________

 

Xem đáp án

Đáp án:  I went to…….

37.Tự luận
• 1 điểm

How do you learn English?

________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Because I want to ……..

38.Tự luận
• 1 điểm

How do you practice speaking English?

________________________________

Xem đáp án

Đáp án: I speak English with…………………..

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả