Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 4)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 4)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5140 lượt thi
21 câu hỏi
1.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

flat

road

cottage

villa

Xem đáp án

Đáp án: B

2.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

lance

house

road

street

Xem đáp án

Đáp án: B

3.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

quiet

bigger

pretty

crowed

Xem đáp án

Đáp án: B

4.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

always

usually

early

often

Xem đáp án

Đáp án: C

5.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

swimming

morning

fishing

surfing

Xem đáp án

Đáp án: B

6.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

morning

afternoon

running

evening

Xem đáp án

Đáp án: C

7.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

dance

activity

watch cartoon

have nice food

Xem đáp án

Đáp án: B

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 21 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

watch

came

go

have

Xem đáp án

Đáp án: B

9.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

did

went

played

had

Xem đáp án

Đáp án: C

10.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the odd one out.

surfed

played

prepared

got

Xem đáp án

Đáp án: D

11.Tự luận
• 1 điểm

Match the sentences:

Xem đáp án

Đáp án: 

1 – e

2 – a

3 – b

4 – d

5 - c

12.Tự luận
• 1 điểm

Put the words in order.

holiday/ did/ Where/ you/ last/ go/ ?

.........................................................

Xem đáp án

Đáp án: Where did you go last holiday?

13.Tự luận
• 1 điểm

birthday/ party/ When/ your/ last/ was/ ?

.........................................................

Xem đáp án

Đáp án: When was your last birthday party?

Giải thích: When + be + tính từ + N?

Dịch: Tiệc sinh nhật lần trước của bạn là khi nào?

14.Tự luận
• 1 điểm

comic/ I / read/ books/ English/

...................................................

Xem đáp án

Đáp án: I read English comic books.

15.Tự luận
• 1 điểm

The tigers/ and/ they/ saw/ the elephants/.

..................................................................

Xem đáp án

Đáp án: They saw the tigers and the elephants.

16.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. What is his name?

_______________

Xem đáp án

Đáp án: His name is Nam.

17.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. When was Nam’s birthday party?

_______________

Xem đáp án

Đáp án: His birthday party was on last Sunday.

18.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. Who went to Nam’s birthday party?

_________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Some of Nam’s classmate went to his birthday party.

19.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. What did Phong do at the party?

______________________

Xem đáp án

Đáp án: Phong played the guitar.

20.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question.What did Linda do at the party?

______________________

Xem đáp án

Đáp án: Linda played the piano.

21.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer.

My name is Nam. It was my birthday last Sunday. I invited some of my classmates to the party. They gave me presents like comic books, robots and teddy bear. We ate cakes, sweets, fruit and ice-cream. We drank fruit juice. We sang English and Vietnamese songs. We dance, too. Phong played the guitar and Linda played the piano. The party ended at 7 p.m. We enjoyed it very much.

Question. What time did the party end?

_________________________

Xem đáp án

Đáp án: It ended at 7 p.m.

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả