Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 3)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 3)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5123 lượt thi
26 câu hỏi
1.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

STAIDIUM    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: stadium

2.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

HOISPITAL    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: hospital

3.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

SUPERIMARKET    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: supermarket

4.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

CINEIMA    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: cinema

5.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

POEST OFFICE    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: post office

6.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

PHAREMACY    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: pharmacy

7.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

THEATREA    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: theatre

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 26 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Tự luận
• 1 điểm

Leave ONE unnecessary letter in these words to make them correct.

BEETWEEN    ______________________________

Xem đáp án

Đáp án: between

9.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the correct answer to complete the sentences.

He looks different his father.

at

with

from

for

Xem đáp án

Đáp án: A

10.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mr. Ba has days off than Mr. Trung.

much

many

less

fewer

Xem đáp án

Đáp án: D

11.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Hung is in his room. He _______ the guitar now.

play

plays

will play

is playing

Xem đáp án

Đáp án: D

12.Trắc nghiệm
• 1 điểm

a lovely house!

How

What

When

Where

Xem đáp án

Đáp án: B

13.Trắc nghiệm
• 1 điểm

My brother is the in my family.

more intelligent

intelligent

most intelligent

less intelligent

Xem đáp án

Đáp án: C

14.Trắc nghiệm
• 1 điểm

A works on the farm.

teacher

doctor

farmer

journalis

Xem đáp án

Đáp án: C

15.Trắc nghiệm
• 1 điểm

do you usually do after school? – I read books and watch TV.

How

What

When

Why

Xem đáp án

Đáp án: B

16.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Lan lives 20 Nguyen Tat Thanh Street.

on

at

to

in

Xem đáp án

Đáp án: B

17.Tự luận
• 1 điểm

Reorder the words to complete sentences.

doctor / see / you / the / should/ ./

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: You should see the doctor.

18.Tự luận
• 1 điểm

My / anything / didn’t / mother / buy/ ./

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: My mother didn’t buy anything.

19.Tự luận
• 1 điểm

the / is / warm / spring / in / weather/ ./

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: The weather in spring is warm.

20.Tự luận
• 1 điểm

going / we / to / are / Nha Trang / next weekend / visit/ ./

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: We are going to visit Nha Trang next week.

21.Tự luận
• 1 điểm

fly / he / the / wants / kite / to/ ./

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: He wants to fly the kites.

22.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: Where is John from?

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: He is from America.

23.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: Where is he now?

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: He is in Phuket, Thai land.

24.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: What does he do during this holiday?

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: He goes swimming.

25.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: Is the weather bad?

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: No, it isn’t.

26.Tự luận
• 1 điểm

Read and answer the questions.

Hello! My name is John. I am from London. I’m having a wonderful holiday in Phuket, Thailand. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is very tasty. The weather is nice, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: Did he meet a pretty girl from China?

_______________________________________

Xem đáp án

Đáp án: No, he didn’t.

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả