Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 2)
Đề thi
Đề thi Tiếng Anh 5 Cuối học kì 1 có đáp án (Đề 2)
A
Admin
Tiếng AnhLớp 5137 lượt thi
19 câu hỏi
1.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Choose the correct answer

When did you go to the zoo? I ___________ there yesterday.

go

went

goes

was

Xem đáp án

Đáp án: b

2.Trắc nghiệm
• 1 điểm

________ did you do at the party? We chatted with friends.

Where

What

Why

When

Xem đáp án

Đáp án: b

3.Trắc nghiệm
• 1 điểm

Last summer, I went to NhaTrang ________________ train.

at

for

on

by

Xem đáp án

Đáp án: d

4.Trắc nghiệm
• 1 điểm

What did the lions do when you were at the zoo? They ____________ loudly.

moved

ate

roared

sang

Xem đáp án

Đáp án: c

5.Tự luận
• 1 điểm

Read and complete.

hobby

singing

writes

because

speaks

Trung is a newcomer in Class 5B. Today, he’s happy (1) _________ he has two English lessons. To practice speaking English, he (2) ___________ it every day with his friends. To learn vocabulary, he (3) __________ new words and reads them aloud. He also learns English by (4) ____________ English songs. His (5) __________ is singing English songs!

Xem đáp án

Đáp án: 

1. because

2. speaks

3. writes

4. singing

5. hobby

6.Tự luận
• 1 điểm

Put the words in order.

holiday/ did/ Where/ you/ last/ go/ ?

___________________________

Xem đáp án

Đáp án: Where did you go last holiday?

7.Tự luận
• 1 điểm

birthday/ party/ When/ your/ last/ was/ ?

______________________________

Xem đáp án

Đáp án: When was your last birthday party?

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 19 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8.Tự luận
• 1 điểm

comic/ I / read/ books/ English/ ./

_________________________________

Xem đáp án

Đáp án: I read English comic books.

9.Tự luận
• 1 điểm

The tigers/ and/ they/ saw/ the elephants/ ./

______________________________

Xem đáp án

Đáp án: They saw the tigers and the elephants.

10.Tự luận
• 1 điểm

uncle /works/ farm/ on /My/ the.

__________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: My uncle works on the farm.

11.Tự luận
• 1 điểm

did / they / What / yesterday / do ?

________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: What did they do yesterday?

12.Tự luận
• 1 điểm

watching / We /TV /now /are .

___________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: We are now watching TV.

13.Tự luận
• 1 điểm

dancer /Lan /to /wants /a /be.

_____________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Lan wants to be a dancer.

14.Tự luận
• 1 điểm

Match the sentences.

Đáp án:

1 -

2 -

3 -

4 -

5 -

Xem đáp án

Đáp án: 

1 – e

2 – a

3 – b

4 – d

5 - c

15.Tự luận
• 1 điểm

Read the passage and answer these following question.

Hello! My name is Peter. I am from America. I’m having a wonderful time in Da Nang. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is excellent. The weather is lovely, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: Where is Peter from?

________________________

Xem đáp án

Đáp án: He is from America.

16.Tự luận
• 1 điểm

Read the passage and answer these following question.

Hello! My name is Peter. I am from America. I’m having a wonderful time in Da Nang. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is excellent. The weather is lovely, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: Where is he now?

____________________________

Xem đáp án

Đáp án: He is in Da Nang.

17.Tự luận
• 1 điểm

Read the passage and answer these following question.

Hello! My name is Peter. I am from America. I’m having a wonderful time in Da Nang. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is excellent. The weather is lovely, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: What is seafood like?

____________________________

Xem đáp án

Đáp án: The seafood is excellent.

18.Tự luận
• 1 điểm

Read the passage and answer these following question.

Hello! My name is Peter. I am from America. I’m having a wonderful time in Da Nang. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is excellent. The weather is lovely, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: What is the weather like?

_____________________________

Xem đáp án

Đáp án: The weather is lovely.

19.Tự luận
• 1 điểm

Read the passage and answer these following question.

Hello! My name is Peter. I am from America. I’m having a wonderful time in Da Nang. The beach is nice. The hotels look beautiful and the seafood is excellent. The weather is lovely, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

Question: Did he meet a pretty girl from Hanoi?

_______________________________

Xem đáp án

Đáp án: Yes, he did.

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Lớp 5

Xem tất cả

Học liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả