Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 3)
Đề thi

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 3)

A
Admin
Tiếng AnhLớp 9106 lượt thi
14 câu hỏi
1. Tự luận
• 1 điểm

Choose the best answer.

Islam is the official (region/ language/ area/ religion) in Malaysia.

Xem đáp án

Đáp án: religion

2. Tự luận
• 1 điểm

They (go/ went/ have gone) to Hanoi since last week.

Xem đáp án

Đáp án: have gone

3. Tự luận
• 1 điểm

Ao dai has been the (inspiration/subject/ tradition) of songs, poems, and novels.

Xem đáp án

Đáp án: subject

4. Tự luận
• 1 điểm

My father didn’t (used to read/ use to read/ use to reading) newspapers in the morning.

Xem đáp án

Đáp án: use to read

5. Tự luận
• 1 điểm

Nam wishes he (was/ is/ has been/ had been) in Kuala Lumpur now.

Xem đáp án

Đáp án: was

6. Tự luận
• 1 điểm

Are you used (to do/ do / to doing/ did) morning exercises?

Xem đáp án

Đáp án: to doing

7. Tự luận
• 1 điểm

He has known Mary for two years and they still (have/ get/ keep) in touch.

Xem đáp án

Đáp án: keep

8. Tự luận
• 1 điểm

His collection (consists/ comprises/ is comprised/ is consisted) 1345 stamps.

Xem đáp án

Đáp án: comprises

9. Tự luận
• 1 điểm

Complete the sentences.

He usually flew a kite when he was a child.

→ He used to __________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: He used to fly a kite when he was a child.

10. Tự luận
• 1 điểm

Maryam is sorry she can’t stay in Vietnam longer.

→ Maryam wishes __________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: Maryam wishes she could stay in Vietnam longer.

11. Tự luận
• 1 điểm

She doesn’t take part in the game.

→ I wish __________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: I wish she took part in the game.

12. Tự luận
• 1 điểm

They have gone to Singapore for two weeks.

→__________________________________________________ two weeks ago.

Xem đáp án

Đáp án: They went to Singapore two weeks ago.

13. Tự luận
• 1 điểm

Nam (arrive) ___________when we (hold) ___________ a farewell party for Maryam.

Xem đáp án

Đáp án: arrived - when we were holding

14. Tự luận
• 1 điểm

My mother/ used/ go/ super market/ when/ live/ city.

→ _____________________________________________________________

Xem đáp án

Đáp án: My mother used to go to the supermarket when she lived in the city.

Bạn có thích hoạt động này không?

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây