Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 3)
Đề thi

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 3)

A
Admin
Tiếng AnhLớp 996 lượt thi
15 câu hỏi
1. Tự luận
• 1 điểm

Choose the best answer in the brackets to complete these sentences.

Lan (are used to/ used to) go to Sam Son in the summer.

Xem đáp án

Đáp án: used to

2. Tự luận
• 1 điểm

We (are used to / used to) playing soccer in the garden.

Xem đáp án

Đáp án: used to

3. Tự luận
• 1 điểm

He is used to (get/ getting) up early.

Xem đáp án

Đáp án: getting

4. Tự luận
• 1 điểm

Nam is (used to/ use to) doing his homework in the afternoon.

Xem đáp án

Đáp án: used to

5. Tự luận
• 1 điểm

I wish I (were/ was/ am) a doctor.

Xem đáp án

Đáp án: were

6. Tự luận
• 1 điểm

I’d rather (go/ went) to school today.

Xem đáp án

Đáp án: go

7. Tự luận
• 1 điểm

Change into passive voice. 

She has a hairdresser wave her hair once a week.

……………………………………………………

Xem đáp án

Đáp án: Her hair has a hairdresser waved once a week.

8. Tự luận
• 1 điểm

Mrs. Green had had Mary feed the cat.

…………………………………………………………….

Xem đáp án

Đáp án: Mrs. Green’s cat had been fed by Mary.

9. Tự luận
• 1 điểm

The teacher is going to tell a story.

…………………………………………………………………………….

Xem đáp án

Đáp án: A story is going to be told by the teacher.

Giải thích:

Kiến thức: Câu bị động thì tương lai gần

Cấu trúc: S + am/is/are + going to + VpII (+ by somebody).

Dịch: Giáo viên sắp kể một câu chuyện.

→ Một câu chuyện sắp được kể bởi giáo viên.

10. Tự luận
• 1 điểm

Mary is cutting the cake with a sharp knife.

……………………………………………………………………

Xem đáp án

Đáp án: The cake is being cut with a sharp knife by Mary.

11. Tự luận
• 1 điểm

We can never find him at home for he is always on the move.

…………………………………………………………..

Xem đáp án

Đáp án: He can never be found at home for he’s always on the move.

12. Tự luận
• 1 điểm

Science and Technology have completely changed human life.

………………………………………………

Xem đáp án

Đáp án: Human life has been completely changed by Science and Technology.

13. Tự luận
• 1 điểm

Someone painted the house last week.

……………………………………………………….

Xem đáp án

Đáp án: The house was painted last week.

14. Tự luận
• 1 điểm

They are building a new motorway.

………………………………………………

Xem đáp án

Đáp án: A new motorway is being built.

15. Tự luận
• 1 điểm

I was watching the news on TV at 8.00 last night.

………………………………………………………………….

Xem đáp án

Đáp án: The news was being watched on TV at 8.00 last night

Bạn có thích hoạt động này không?

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây