Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 1)
Đề thi

Đề kiểm tra 15 phút Tiếng Anh 9 Thí điểm Học kì 1 có đáp án (Đề 1)

A
Admin
Tiếng AnhLớp 9109 lượt thi
10 câu hỏi
1. Tự luận
• 1 điểm

Write these sentences into reported speech

“Please, don’t smoke in my car.” He said to me.

    I asked him _______________________________.

Xem đáp án

Đáp án: not to smoke in my car

2. Tự luận
• 1 điểm

“We’ll come back.”

    They promised _____________________________.

Xem đáp án

Đáp án: to come back

3. Tự luận
• 1 điểm

“Could you close the window?” John said to Peter.

    John asked _________________________________.

Xem đáp án

Đáp án: Peter to close the window

4. Tự luận
• 1 điểm

“You’d better not swim too far from the shore.” The lifeguard said to us.

    The lifeguard advised _______________________________________.

Xem đáp án

Đáp án: us not to swim too far from the shore

5. Tự luận
• 1 điểm

“You should join the football team, Eric,” said the teacher.

    The teacher encouraged ______________________________________.

Xem đáp án

Đáp án: Eric to join the football team

Giải thích:

encourage somebody to do something: khuyến khích ai làm gì

Dịch: “Em nên tham gia đội bóng đá, Eric,” cô giáo nói.

→ Giáo viên khuyến khích Eric tham gia đội bóng đá.

6. Tự luận
• 1 điểm

“I’ll give it to him tomorrow,” John said.

     John promised _______________________________________.

Xem đáp án

Đáp án: to give it to him the following day

7. Tự luận
• 1 điểm

They said, “We are unlucky today”. 

     They said _____________________________.

Xem đáp án

Đáp án: they were unlucky that day

8. Tự luận
• 1 điểm

She said to me: “I want to speak to your father.”

     She told me ___________________________.

Xem đáp án

Đáp án: that she wanted to speak to my father

9. Tự luận
• 1 điểm

“Which class are you in?” Tuan said to Mai.

    Tuan asked Mai __________________________.

Xem đáp án

Đáp án: which class she was in

10. Tự luận
• 1 điểm

“Don’t talk in class.” The teacher said to her students.

    The teacher told her students ______________________.

Xem đáp án

Đáp án: not to talk in class

Bạn có thích hoạt động này không?

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây