Đề thi
Bộ câu hỏi: Bộ Idioms thường gặp (Có đáp án)
AdminTiếng AnhLớp 1273 lượt thi
30 câu hỏi
1. Trắc nghiệm
• 1 điểm
She always dreamed of working as a bank clerk and she finally got her ______ in the door.
hand
foot
arm
toe
Xem đáp án
Đáp án: B
2. Trắc nghiệm
• 1 điểm
This peace talk is very important to ______ the air between two countries.
guess
put
gain
clear
Xem đáp án
Đáp án: D
3. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Her acting career bit the ______ when she was caught using drugs.
sand
salt
air
dust
Xem đáp án
Đáp án: D
4. Trắc nghiệm
• 1 điểm
His parents were kept in the ______ about the trip to this island.
red
blue
white
dark
Xem đáp án
Đáp án: D
5. Trắc nghiệm
• 1 điểm
You’re sailing close to the ______ by driving at such breakneck speed.
wind
air
sun
water
Xem đáp án
Đáp án: A
6. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Don’t worry. During your first week of working here, Martin will show you the ______ .
wires
strings
ropes
threads
Xem đáp án
Đáp án: C
7. Trắc nghiệm
• 1 điểm
They seem all at ______ with the new process. They will need more instruction.
beach
school
club
sea
Xem đáp án
Đáp án: D
8. Trắc nghiệm
• 1 điểm
The outbreak of the disease put the ______ on the national economy.
handles
brakes
frames
mirrors
Xem đáp án
Đáp án: B
9. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Plans to build another shopping mall in the city are in the ______ .
pipeline
water
chimney
channel
Xem đáp án
Đáp án: A
10. Trắc nghiệm
• 1 điểm
That Tom finally got his first job was music to his mother’s ______ .
eyes
hands
ears
lips
Xem đáp án
Đáp án: C
11. Trắc nghiệm
• 1 điểm
The government’s new policy in terms of providing free education for all children under 5 struck a ______ with poor parents.
note
sound
chord
tune
Xem đáp án
Đáp án: C
12. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Thanks to his help, my washing machine now works again. He’s put his ______ on it.
finger
arm
face
foot
Xem đáp án
Đáp án: A
13. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Though he’s won 3 consecutive games so far, he still keeps both ______ on the ground.
feet
toes
fingers
knees
Xem đáp án
Đáp án: A
14. Trắc nghiệm
• 1 điểm
What I should study at university is always a ______ of contention in my family.
leaf
bone
toe
neck
Xem đáp án
Đáp án: B
15. Trắc nghiệm
• 1 điểm
I didn’t feel like attending the party, but he twisted my ______ and I said yes.
hand
face
mouth
arm
Xem đáp án
Đáp án: D
16. Trắc nghiệm
• 1 điểm
He changed his ______ when I showed him our proposal.
music
tune
sound
note
Xem đáp án
Đáp án: B
17. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Things came to a ______ when more than 300 coronavirus positive cases were detected here.
head
watch
tree
match
Xem đáp án
Đáp án: A
18. Trắc nghiệm
• 1 điểm
I’m crazy about high fashion, but I ______ the line at wearing crop tops!
cut
sing
draw
eat
Xem đáp án
Đáp án: C
19. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Tom would ______ to any lengths to keep his secret. He doesn’t want it to be heard.
take
jump
step
go
Xem đáp án
Đáp án: D
20. Trắc nghiệm
• 1 điểm
They had a big row yesterday and now she keeps him at ______ ’s length.
arm
hand
eye
face
Xem đáp án
Đáp án: A
21. Trắc nghiệm
• 1 điểm
It’s time you took a back ______ and left the work to potential employees.
table
chair
seat
door
Xem đáp án
Đáp án: C
22. Trắc nghiệm
• 1 điểm
It’s such a weight off my ______ when I heard that he wasn’t seriously injured.
mind
hair
brain
face
Xem đáp án
Đáp án: A
23. Trắc nghiệm
• 1 điểm
The book title is on the tip of my ______, but I just can’t remember it.
lip
mouth
teeth
tongue
Xem đáp án
Đáp án: D
24. Trắc nghiệm
• 1 điểm
For first-year students, finding a suitable house to rent is a real pain in the ______ .
head
neck
mouth
hand
Xem đáp án
Đáp án: B
25. Trắc nghiệm
• 1 điểm
It’s such a hard ______ to crack. We’ve spent the whole week thinking about it but we just can’t find a practical solution.
soil
ground
nut
bark
Xem đáp án
Đáp án: C
26. Trắc nghiệm
• 1 điểm
I can’t stop thinking about that terrible experience. It’s just been preying on my ______ all day.
ear
head
brain
mind
Xem đáp án
Đáp án: D
27. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Their business has been riding ______ since they changed their marketing strategy.
high
deep
large
tall
Xem đáp án
Đáp án: A
28. Trắc nghiệm
• 1 điểm
If you count on him to help you, you’re barking up the wrong ______ .
way
end
tree
hand
Xem đáp án
Đáp án: C
29. Trắc nghiệm
• 1 điểm
I think it’s time for you to ______ the changes and create a completely different design.
bake
ring
land
halve
Xem đáp án
Đáp án: B
30. Trắc nghiệm
• 1 điểm
Laura took her eye off the ______ when she took the listening test. As a result, she got a very low score.
heart
light
ball
ring
Xem đáp án
Đáp án: C
Bạn có thích hoạt động này không?
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây







