Bài tập Trắc nghiệm Unit 6 Phonetics and Speaking
Đề thi

Bài tập Trắc nghiệm Unit 6 Phonetics and Speaking

A
Admin
Tiếng AnhLớp 1225 lượt thi
15 câu hỏi
1. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

interview

particular

possible

concentrate

Xem đáp án

Đáp án: B

Giải thích: Đáp án A, C, D trọng âm 1. Đáp án B trọng âm 2.

2. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

impression

employment

agency

enthusiasm

Xem đáp án

Đáp án: C

Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm 2. Đáp án C trọng âm 1.

3. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

shortcoming

education

academic

understanding

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm 3. Đáp án A trọng âm 1.

4. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

congratulation

responsibility

application

qualification

Xem đáp án

Đáp án: C

Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm 4. Đáp án C trọng âm 3.

5. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

résumé

position

experience

recommend

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm 2. Đáp án A trọng âm 1.

6. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

honest

prepare

polite

explain

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm 2. Đáp án A trọng âm 1.

7. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

vacancy

interest

company

responsible

Xem đáp án

Đáp án: C

Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm 1. Đáp án C trọng âm 2.

8. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

stressful

candidate

disappoint

suitable

Xem đáp án

Đáp án: C

Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm 1. Đáp án C trọng âm 3.

9. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

solution

suitable

confidence

family

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm 1. Đáp án A trọng âm 2.

10. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

compulsory

nursery

curriculum

certificate

Xem đáp án

Đáp án: B

Giải thích: Đáp án A, C, D trọng âm 2. Đáp án B trọng âm 1.

11. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

distributed

used

emailed

copied

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D phần gạch chân phát âm là /d/. Đáp án B phần gạch chân phát âm là /id/

12. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

invented

contributed

attributed

welcomed

Xem đáp án

Đáp án: D

Giải thích: Đáp án A, C, B phần gạch chân phát âm là /ɪd/. Đáp án B phần gạch chân phát âm là /d/

13. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

coughed

developed

introduced

downloaded

Xem đáp án

Đáp án: D

Giải thích: Đáp án A, C, B phần gạch chân phát âm là /t/. Đáp án D phần gạch chân phát âm là /d/

14. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

wicked

reduced

influenced

expressed

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D phần gạch chân phát âm là /t/. Đáp án A phần gạch chân phát âm là /id/

15. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

accessed

searched

surfed

recorded

Xem đáp án

Đáp án: D

Giải thích: Đáp án A, C, B phần gạch chân phát âm là /d/. Đáp án D phần gạch chân phát âm là /id/

Bạn có thích hoạt động này không?

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây