15 câu  Trắc nghiệm Unit 3 Phonetics and Speaking
Đề thi

15 câu Trắc nghiệm Unit 3 Phonetics and Speaking

A
Admin
Tiếng AnhLớp 12106 lượt thi
15 câu hỏi
1. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

Did you have a good weekend?

Yes, let's keep in touch.

Yes, I am a teacher.

Yes, it is lovely.

Yes, I didn't do much.

Xem đáp án
Đáp án: D

Dịch nghĩa: Bạn đã có một cuối tuần vui vẻ chứ? – Đúng, tôi không làm gì quá nhiều.

2. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

During the trip, we can visit some wildlife reserves to see lions and giraffes.

That's great. How does it work?

Oh, I see. No problem.

Really? I am so excited.

That was OK at first.

Xem đáp án

Đáp án: C

Dịch nghĩa: Trong chuyến đi, chúng ta có thể ghé thăm một số khu bảo tồn động vật hoang dã để xem sư tử và hươu cao cổ. - Có thật không? Tôi rất hào hứng.

3. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

Can I leave a message to Jim?

I'll ask him to call you.

Of course, you can.

If you don't mind.

Yes, you can take it.

Xem đáp án

Đáp án: B

Dịch nghĩa: Tôi có thể để lại tin nhắn cho Jim không? – Tất nhiên là bạn có thể.

4. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

You should not leave the light on when you are away.

OK, let's do it.

That's a good idea.

Try me!

You are right.

Xem đáp án

Đáp án: D

Dịch nghĩa: Bạn không nên để đèn sáng khi bạn đi vắng. – Bạn nói đúng.

5. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the correct response to each of the following exchanges.

Excuse me! Can you show me the way to Main Street?

Um, I am sorry I have no idea.

It's easy to do it.

Continue.

Am I going right?

Xem đáp án

Đáp án: A

Dịch nghĩa: Xin lỗi! Bạn có thể chỉ cho tôi đường đến Main Street không? – Xin lỗi, tôi không biết đâu.

6. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

reluctance

attendance

performance

utterance

Xem đáp án

Đáp án: D

Giải thích: Đáp án A, B, C trọng âm số 2. Đáp án D trọng âm số 1.

7. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

apologize

application

optimistic

pessimistic

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 3. Đáp án A trọng âm số 2.

2048.vn

Học thông minh hơn mỗi ngày

Xem toàn bộ 15 câu hỏi và nhiều hơn nữa với tài khoản miễn phí

Tạo đề thi
Tổ chức kiểm tra
Báo cáo chấm điểm tự động
Bạn đã có tài khoản?
8. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

elegance

expansion

dangerous

educate

Xem đáp án

Đáp án: B

Giải thích: Đáp án A, C, D trọng âm số 1. Đáp án B trọng âm số 2.

9. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

representative

substantial

technology

redundancy

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 3.

10. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

equality

originate

appropriate

vegetarian

Xem đáp án

Đáp án: D

Giải thích: Đáp án A, B, C trọng âm số 2. Đáp án D trọng âm số 3

11. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

ancestor

surrender

accurate

gallery

Xem đáp án

Đáp án: B

Giải thích: Đáp án A, C, D trọng âm số 1. Đáp án B trọng âm số 2.

12. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

interpret

internal

interval

interior

Xem đáp án

Đáp án: C

Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm số 2. Đáp án C trọng âm số 1.

13. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

television

intelligent

ecolog

embarrassing

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 1.

14. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

territory

librarian

respectable

victorious

Xem đáp án

Đáp án: A

Giải thích: Đáp án B, C, D trọng âm số 2. Đáp án A trọng âm số 1.

15. Trắc nghiệm
• 1 điểm

Mark the letter A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions.

penalty

vertical

tsunami

childbearing

Xem đáp án

Đáp án: C

Giải thích: Đáp án A, B, D trọng âm số 1. Đáp án C trọng âm số 2.

Bạn có thích hoạt động này không?

Ý kiến của bạn sẽ giúp chúng tôi đề xuất nội dung phù hợp hơn.

Bắt đầu ngay
Khám phá các nguồn tài nguyên miễn phí, phù hợp với tiêu chuẩn trong vài giây

Gợi ý cho bạn

Xem tất cả

Tài liệu phổ biến Lớp 12

Xem tất cả

Tài liệu phổ biến Tiếng Anh

Xem tất cả