vietjack.com

Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 có đáp án (Đề 2)
Quiz

Đề thi giữa kì 2 Tiếng Anh 7 có đáp án (Đề 2)

V
VietJack
Tiếng AnhLớp 79 lượt thi
14 câu hỏi
1. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

I. Choose the correct answer A, B, C or D to complete each sentence.

Remember not to park in front of a zebra……………..

crossing

cross

crossed

across

Xem đáp án
2. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

…………….we lost the game, we were happy that we played well.

Although

Because

If

However

Xem đáp án
3. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

We……….. drink water from the tap without boiling it first.

never should

should never

should to

not should

Xem đáp án
4. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

Van Gogh was famous for his…………………of the countryside around Arles in the South of France.

portraits

water colours

landscapes

crayons

Xem đáp án
5. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

“Recycling” means creating new products from……………. materials.

use

using

used

to use

Xem đáp án
6. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

While formerly a member of the sports club, Mr. Teeters……………tennis there regularly.

is used to playing

used to play

was used to play

used to playing

Xem đáp án
7. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

Drinking and driving of one of the most common………………. of traffic accidents.

reasons

effects

sources

causes

Xem đáp án
8. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

Solar energy - one type of ………………… sources – is being used more and more.

renewable

non-renewable

renewing

renewed

Xem đáp án
9. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

– “Does that red motorbike belong to your mother?”

- “No, …………………. is white.”

she

her

hers

mine

Xem đáp án
10. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

IV. Read the following passage and choose the correct answer to each of the questions below.

   There are different ways to keep fit. One of the most important ways is by exercising. Exercising must be done regularly. The amount of exercise done each time is dependent on the free time that a person has. Exercises can be done from twenty minutes to an hour. Sometimes, daily five-minute exercises are just as effective.

   Exercising can take place both indoors and outdoors. Those who exercise indoors often do so in the comfort of gymnasiums. They train on equipment that has been specially designed for the different parts of the body. Sometimes, games can also be played indoors. Badminton courts and even some swimming pools are found indoors.

   There are many different types of outdoor exercises. These include tennis, cycling and even rock climbing. Most people enjoy outdoor activities because they like being in the Sun or are attracted to its sense of peace and quiet. Yet there are others who like the wind blowing against them. Some of these activities are only suitable for people who love adventure.

   The type of exercise a person takes up often depends on his lifestyle and personality. It is important that a person finds an exercise that is suitable for him.

According to the passage, why do some people spend less time exercising?

Five minutes is effective for them

They do not have much free time

Gymnasiums are expensive

They keep fit not by exercising

Xem đáp án
11. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

Which of the following is not a place for indoor exercise as mentioned in the passage?

Tennis courts

Badminton courts

Swimming pools

Gymnasiums

Xem đáp án
12. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

Which statement is TRUE according to the passage?

People should exercises are more popular then indoor.

Outdoor exercises are more popular than indoor.

Rock climbing is suitable for more adventurous people.

Facilities in gymnasiums are not effective.

Xem đáp án
13. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

The highlighted phrase “do so” in the passage refers to………

take place

exercise indoors

exercise outdoors

train on equipment

Xem đáp án
14. Trắc nghiệm
1 điểmKhông giới hạn

Which of the following influences the particular type of exercise a person takes up?

Health

Income

Occupation

Lifestyles

Xem đáp án
© All rights reserved VietJack